Flag

Tripple Heart Attack Cheese Cake

12 - 16 annosta
Keskitasoinen
120 minuuttia
Kakussa yhdistyvät brownie -suklaakakku, kermainen juustokakku ja raikas vadelmamousse. Valloittava juustokakku on yksi suosituimmista resepteistämme.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Keksipohja
250 gkaurakeksejä tai muita täysjyväkeksejä
75 gvoita
Brownietäyte
150 gtummaa suklaata
100 gvoita
1,5 dltomusokeria
1 kplkananmunaa
1 dlvehnäjauhoja
Juustokakkutäyte
400 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 dltomusokeria
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 kplkananmunaa
Vadelmamoussetäyte
4 dlvispikermaa
200 gvadelmia (tuore tai pakastettu)
2 dltomusokeria
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
4 kplDr. Oetker Liivatelehteä
Koristelu
50 gvadelmia
50 gmustikoita

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
1

Esivalmistelut

Esikuumenna uuni 180 asteiseksi. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.

2

Keksipohja

Murenna keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.

3

Brownie

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vaahdottaen. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paloittele ja sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaa taikinaan koko ajan voimakkaasti vatkaten. Vaahdota kunnes taikina on ilmavaa. Levitä taikina keksipohjalle tasaisesti.

4

Juustokakku

Vaahdota tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljatahna tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Vaahdota vielä vähintään minuutin ajan kunnes massa on tasaista ja hyvin ilmavaa. Levitä massa brownie-kerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.

5

Vadelmamousse

Pehmennä liivatteet runsaassa kylmässä vedessä. Sekoita vadelmat, tomusokeri ja sitruuna-aromi kattilassa. Kuumenna kunnes höyryää. Lisää liivatteet, joista on puristettu ylimääräinen vesi. Sekoita ja anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Ei kuitenkaan niin kauaa, että seos alkaisi hyytyä. Vaahdota vispikerma erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto jäähtyneeseen vadelmaseokseen. Levitä vadelmamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Koristele vadelmilla ja mustikoilla ennen tarjoilua.