EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

6 munan kakkupohja

(0)
4 9 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kuuden kananmunan sokerikakkupohja sopii monenlaisten täytekakkujen pohjaksi.

about 12 - 15 annosta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin 6 munan kakkupohja

Ainekset:

6 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi noin 5-10 minuutin ajan. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (25 cm). Paista uunissa. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 30 Minutes

Vaahtoa varten kannattaa ottaa kananmunat hyvissä ajoin huoneenlämpöön lämpenemään, sillä ne vaahtoutuvat paremmin kuin jääkaappikylmät munat. Kananmunat lämpenevät hieman myös vatkauksen aikana. Vaahto muodostuu parhaiten laakeassa pyöreäpohjaisessa astiassa.

Reseptin ravintosisältö 6 munan kakkupohja

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1172 kJ
280 kcal
1926 kJ
460 kcal
Rasva 2.80 g 4.59 g
Hiilihydraatit 30.54 g 50.06 g
Proteiini 4.71 g 7.72 g