EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Banaanikakku suklaakuorrutuksella

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Maitosuklaa ganache mehevöittää banaanikakun. Viimeistele suklainen täytekakku värikkäillä Disco -suklaarakeilla.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Banaanikakku suklaakuorrutuksella

Banaanikakku:

175 g voita huoneenlämpöisenä
1,75 dl öljyä
2,75 dl fariinisokeria
1,25 dl sokeria
3 - 4 kpl banaania muussattuna (470 g)
2 kpl kananmunaa
0,5 dl piimää
1 tl suolaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Tumma suklaakuorrutus:

250 g voita huoneenlämpöisenä
8,3 dl tomusokeria
3,5 dl kaakaojauhetta
1,5 dl vispikermaa

Maitosuklaaganache:

5 dl vispikermaa
250 g maitosuklaata

Koristelu:

1 plo Dr. Oetker DISCO -suklaarakeita

Valmistus

Valmistus:

Banaanikakku

Kuumenna uuni 170°C:seen tasalämmölle. Vuoraa irtopohjavuoan (22cm) pohja leivinpaperilla.

Vatkaa voi ja öljy sekaisin. Lisää fariinisokeri ja sokeri ja vatkaa noin 2 minuuttia
sähkövatkaimella. Lisää banaanimurska, kananmuna, piimä ja suola. Siivilöi
jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda ja kääntele taikinan joukkoon. Kaada taikina
vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Anna kakun jäähtyä. Leikkaa
jäähtynyt kakku kolmeen osaan.

Tummasuklaakuorrute

Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon. Lisää voi ja vatkaa vaahdoksi. Lisää
kerma ja vatkaa kunnes kuorrute on kuohkeaa. Anna kuorrutteen olla
huoneenlämmössä sillä aikaa kun valmistat kakun loppuun.

Maitosuklaaganache

Kuumenna kerma kattilassa juuri kiehumispisteen alapuolelle. Laita hienonnettu maitosuklaa lämpöä kestävään sekoituskulhoon ja kaada kuuma kerma suklaan päälle. Anna sen seistä sekoittamatta 5 minuuttia.

Sekoita massaa käännellen tasaiseksi ja jäähdytä jääkaapissa, kunnes ganache on
jäähtynyt, muttei vielä kiinteytynyt. Vatkaa sitten ganache sähkövatkaimella, kunnes siitä tulee paksumpaa. Älä vatkaa ganachea liikaa. Levitä ganache tasaisesti kahden kerroksen väliin. 

Kuorruta kakku tummasuklaakuorrutteella ja koristele lopuksi Dr. Oetker Disco -suklaarakeilla.

Reseptin ravintosisältö Banaanikakku suklaakuorrutuksella

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 5334 kJ
1274 kcal
1754 kJ
419 kcal
Rasva 74.98 g 24.66 g
Hiilihydraatit 123.62 g 40.67 g
Proteiini 9.26 g 3.05 g