Banaanikakku suklaakuorrutuksella

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Maitosuklaa ganache mehevöittää banaanikakun. Viimeistele suklainen täytekakku värikkäillä Disco -suklaarakeilla.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Banaanikakku suklaakuorrutuksella

Banaanikakku:

175 g voita huoneenlämpöisenä
1,75 dl öljyä
2,75 dl fariinisokeria
1,25 dl sokeria
3 - 4 kpl banaania muussattuna (470 g)
2 kpl kananmunaa
0,5 dl piimää
1 tl suolaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Tumma suklaakuorrutus:

250 g voita huoneenlämpöisenä
8,3 dl tomusokeria
3,5 dl kaakaojauhetta
1,5 dl vispikermaa

Maitosuklaaganache:

5 dl vispikermaa
250 g maitosuklaata

Koristelu:

1 plo Dr. Oetker DISCO -suklaarakeita

Valmistus

Valmistus:

Banaanikakku

Kuumenna uuni 170°C:seen tasalämmölle. Vuoraa irtopohjavuoan (22cm) pohja leivinpaperilla.

Vatkaa voi ja öljy sekaisin. Lisää fariinisokeri ja sokeri ja vatkaa noin 2 minuuttia
sähkövatkaimella. Lisää banaanimurska, kananmuna, piimä ja suola. Siivilöi
jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda ja kääntele taikinan joukkoon. Kaada taikina
vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Anna kakun jäähtyä. Leikkaa
jäähtynyt kakku kolmeen osaan.

Tummasuklaakuorrute

Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon. Lisää voi ja vatkaa vaahdoksi. Lisää
kerma ja vatkaa kunnes kuorrute on kuohkeaa. Anna kuorrutteen olla
huoneenlämmössä sillä aikaa kun valmistat kakun loppuun.

Maitosuklaaganache

Kuumenna kerma kattilassa juuri kiehumispisteen alapuolelle. Laita hienonnettu maitosuklaa lämpöä kestävään sekoituskulhoon ja kaada kuuma kerma suklaan päälle. Anna sen seistä sekoittamatta 5 minuuttia.

Sekoita massaa käännellen tasaiseksi ja jäähdytä jääkaapissa, kunnes ganache on
jäähtynyt, muttei vielä kiinteytynyt. Vatkaa sitten ganache sähkövatkaimella, kunnes siitä tulee paksumpaa. Älä vatkaa ganachea liikaa. Levitä ganache tasaisesti kahden kerroksen väliin. 

Kuorruta kakku tummasuklaakuorrutteella ja koristele lopuksi Dr. Oetker Disco -suklaarakeilla.

Reseptin ravintosisältö Banaanikakku suklaakuorrutuksella

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 5334 kJ
1274 kcal
1754 kJ
419 kcal
Rasva 74.98 g 24.66 g
Hiilihydraatit 123.62 g 40.67 g
Proteiini 9.26 g 3.05 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei