EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Fudge-whoopies

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Whoopie on täytetty leivoskeksi. Näiden pehmeiden suklaatoffeekeksien välissä on suklaatäyte.

about 35 - 40 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Fudge-whoopies

Taikina:

150 g voita (tai margariinia)
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
50 g fudgepaloja
50 g valkosuklaata

Täyte:

2,5 dl maitoa (kylmää)
1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea

Valmistus

Valmistus:

Taikina

Vaahdota voi, sokeri ja fariinisokeri keskenään. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä pieneksi pilkotun fudgen ja valkosuklaan kanssa. Kääntele tasaisesti taikinan joukkoon.

Pursota taikina tasakokoisiksi euron kolikon kokoisiksi ympyröiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä reilusti tilaa väleihin. Paista 175-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.

Täyte

Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon Dr.Oetker kakkumousse. Vatkaa sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan.

Lajittele pikkuleivät koon mukaan ja valitse mahdollisimman tasakokoiset parit. Pursota suklaamoussea toiselle jokaisesta parista. Paina päälle toinen pikkuleipä. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Reseptin ravintosisältö Fudge-whoopies

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 402 kJ
96 kcal
1386 kJ
331 kcal
Rasva 4.69 g 16.17 g
Hiilihydraatit 15.43 g 53.21 g
Proteiini 1.31 g 4.53 g