EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton porkkanamukikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Olisiko yhden annoksen kokoinen gluteeniton porkkanamukikakku ratkaisu iltapäiväkahveille?

1 annos

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteeniton porkkanamukikakku

Taikina:

5 tl rypsiöljyä (tai auringonkukkaöljyä)
4 rkl maitoa (tai esim. mantelimaitoa)
4 rkl gluteenitonta jauhoseosta (40 g)
0,25 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
4 tl ruokosokeria (20 g)
0,5 tl piparimaustetta (tai kanelia)
30 g porkkanaa a raastettuna (3 rkl)
about 10 g Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Koristelu:

10 g maustamatonta tuorejuustoa (1 rkl)
5 g Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita öljy ja maito 3 dl mikroaaltouunin kestävässä mukissa. Lisää loput raaka-aineet ja sekoita tasaiseksi. Varmista, ettei jauho jää paakuiksi.

2

Paista mikroaaltouunin korkeimmalla teholla (850 W) noin 2 minuuttia (tai 750 W: 2 min 15 s) kunnes kakku on kunnolla kohonnut ja jähmettynyt. VARO! Muki on kuuma. Anna kakun jäähtyä mikrossa minuutin ajan ennen kuin otat sen pois ja anna jäähtyä vielä noin 5 minuutin ajan.

3

Nauti mukikakku suoraa mukista tai kumoa se lautaselle. Kakku irtoaa mukista kun irrotat sen veitsellä mukin reunaa pitkin pyöräyttämällä.

4

Koristele lusikallisella tuorejuustoa ja pähkinärouheella.

Reseptin ravintosisältö Gluteeniton porkkanamukikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 4250 kJ
1015 kcal
1323 kJ
316 kcal
Rasva 35.49 g 11.06 g
Hiilihydraatit 158.92 g 49.51 g
Proteiini 11.20 g 3.49 g