Flag

Gluteenittomat mustikkamuffinit

14 - 16 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Nämä gluteenittomat mustikkamuffinit ovat varma hitti kakkupöydässä!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
125 gpehmeää voita
3 dlsokeria
3 kplkananmunaa
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
suolaa (ripaus)
3,75 dlriisijauhoa
1,25 dlperunajauhoja
1,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 dlmaitoa
200 gmustikoita (tuoreita tai pakastettuja)
14 - 16 kplDr. Oetker Muffinivuokia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Lämmitä uuni 175 ° C asteeseen.

2

Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksi kerrallaan. Lisää vaniljasokeri ja suola. Sekoita toisessa kulhossa riisijauho, perunajauho ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos taikinaan, lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kääntele tuoreet tai pakastetut mustikat varovasti taikinaan.

3

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 18-23 minuuttia. Jäähdytä muffinit.