EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Helppo omenapiirakka

Tämä omenan ja vaniljanmakuinen piirakka on helppo valmistaa. Vaniljakreemi tekee siitä mehevän eikä erillistä vaniljakastiketta tarvita

about 10 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Helppo omenapiirakka

Murotaikina:

100 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
4 dl maitoa
2 - 3 kpl omenaa
sokeria
Dr. Oetker Vaniljamyllyä

preparation

Valmistus:

1

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa muna voimakkaasti vatkaten sekaan. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi.

2

Voitele piirakkavuoka (halkaisija 24-26 cm) ja levitä murotaikina ohuelti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

3

Sekoita Paistonkestävä Vaniljakreemi ja maito vispilällä sekaisin 1 minuutin ajan. Leikkaa omenat viipaleiksi.

4

Levitä Vaniljakreemi piirakkapohjan päälle ja asettele omenat vaniljakreemin päälle limittäin. Aloita täyttäminen reunoilta ja etene kohti keskustaa. Paista 200-asteisen uunin alaosassa 25-40 min.

5

Ripottele kuuman piirakan päälle hieman sokeria ja kierrä vaniljaa Vaniljamyllystä, jotta piirakka saa kauniin pinnan.

Voit käyttää piirakassa myös valmismurotaikinaa.

Reseptin ravintosisältö Helppo omenapiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1051kJ
251kcal
733kJ
175kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 29.59g 20.69g
Proteiini 0g 0g