EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Helppo omenapiirakka

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tämä omenan ja vaniljanmakuinen piirakka on helppo valmistaa. Vaniljakreemi tekee siitä mehevän eikä erillistä vaniljakastiketta tarvita.

about 10 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Helppo omenapiirakka

Murotaikina:

100 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
4 dl maitoa
2 - 3 kpl omenaa
sokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa muna voimakkaasti vatkaten sekaan. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi.

2

Voitele piirakkavuoka (halkaisija 24-26 cm) ja levitä murotaikina ohuelti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

3

Sekoita Paistonkestävä Vaniljakreemi ja maito vispilällä sekaisin 1 minuutin ajan. Leikkaa omenat viipaleiksi.

4

Levitä Vaniljakreemi piirakkapohjan päälle ja asettele omenat vaniljakreemin päälle limittäin. Aloita täyttäminen reunoilta ja etene kohti keskustaa. Paista 200-asteisen uunin alaosassa 25-40 min.

5

Ripottele kuuman piirakan päälle hieman sokeria, jotta piirakka saa kauniin pinnan.

Voit käyttää piirakassa myös valmismurotaikinaa.

Reseptin ravintosisältö Helppo omenapiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1038kJ
248kcal
729kJ
174kcal
Rasva 9.56g 6.73g
Hiilihydraatit 29.13g 20.51g
Proteiini 4.13g 2.91g