Flag

Helppo omenapiirakka

about 10 palaa
Helppo
60 minuuttia
Tämä omenan ja vaniljanmakuinen piirakka on helppo valmistaa. Vaniljakreemi tekee siitä mehevän eikä erillistä vaniljakastiketta tarvita.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Murotaikina
100 gpehmeää voita
1 dlsokeria
1 kplkananmunaa
2,5 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Täyte
1 psDr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
4 dlmaitoa
2 - 3 kplomenaa
sokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
1

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa muna voimakkaasti vatkaten sekaan. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi.

2

Voitele piirakkavuoka (halkaisija 24-26 cm) ja levitä murotaikina ohuelti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

3

Sekoita Paistonkestävä Vaniljakreemi ja maito vispilällä sekaisin 1 minuutin ajan. Leikkaa omenat viipaleiksi.

4

Levitä Vaniljakreemi piirakkapohjan päälle ja asettele omenat vaniljakreemin päälle limittäin. Aloita täyttäminen reunoilta ja etene kohti keskustaa. Paista 200-asteisen uunin alaosassa 25-40 min.

5

Ripottele kuuman piirakan päälle hieman sokeria, jotta piirakka saa kauniin pinnan.