EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Hunajainen myslikakku

Hunajainen juustokakku saa rapean pohjan Vitalis -myslistä!

8 palaa

Vaikeustaso 1 30 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Hunajainen myslikakku

Pohja:

2 dl Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä
30 g voita

Täyte:

250 g mascarponejuustoa
2 dl vispikermaa
0,5 dl hunajaa
2 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria

Tarjoiluun:

tuoreita marjoja
about 0,5 - 1 dl Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä

preparation

Valmistus

1

Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 15 cm) leivinpaperilla. Sulata voi ja sekoita yhteen myslin kanssa. Painele seos vuoan pohjalle.

2

Mittaa täytteen aineet kulhoon ja vatkaa paksuksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täyte tiiviisti pohjan päälle ja laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

3

Irrota kakku vuoasta ja tarjoile tuoreiden marjojen ja myslin kanssa.

Reseptin ravintosisältö Hunajainen myslikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1549kJ
370kcal
1784kJ
426kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 4g 4g