EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Iki-ihanat triokuppikakut

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mehevät suklaamuffinit kuorrutetaan triotyylin mansikka-, suklaa- ja vaniljamoussella. Kuppikakkujen kuorrute valmistuu helposti kakkumoussen avulla.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Iki-ihanat triokuppikakut

Pohja:

1,25 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
0,25 tl suolaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 kpl kananmunaa
0,75 dl rypsiöljyä
1 dl piimää

Kuorrutus:

0,5 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea (¾ dl)
0,5 ps Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea (¾ dl)
0,5 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea (¾ dl)
3,75 dl maitoa
12 kpl saksanpähkinöitä

Valmistus

Valmistus:

1

Valmistaminen

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi (kiertoilma 160 astetta). Vuoraa muffinipelti paperisilla muffinivuoilla. Siivilöi jauhot, kaakao, leivinjauhe, sooda ja suola kulhoon ja sekoita. Sekoita toisessa kulhossa sokerit, munat, öljy ja piimä. Kaada nesteet jauhoseokseen ja kääntele kevyesti sekaisin. Paista noin 20 minuuttia. Jäähdytä kuppikakut ennen kuorruttamista.

2

Kuorrutus

Mittaa vaniljakakkumousse ja 1¼ dl maitoa kulhoon. Vatkaa seosta sähkövatkaimen pienimmällä teholla ensin minuutti, jonka jälkeen täydellä teholla neljä minuuttia. Siirrä vaahto pursotinpussiin ja toista sama mansikka- ja suklaakakkumousseilla. Pursota kuorrutteet kuppikakkujen päälle. Viimeistele saksanpähkinöillä. Anna kuorrutteen asettua jääkaapisssa noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Iki-ihanat triokuppikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1017 kJ
243 kcal
1168 kJ
279 kcal
Rasva 10.19 g 11.71 g
Hiilihydraatit 33.52 g 38.53 g
Proteiini 4.06 g 4.67 g