EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Koristeellinen keksitorni

Päästä luovuutesi valloilleen ja koristele pehmeistä kekseistä kasattava kakku pikeerillä sekä koristerakeilla. Koristelugeelit mahdollistavat juhlaan sopivan tekstin kirjoittamisen kakkuun!

about 40 - 45 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Koristeellinen keksitorni

Kakkutaikina:

1,5 dl sokeria
2 kpl kananmunan valkuaista koko M/L
400 g marsipaania
1 tl Dr. Oetker Karvasmanteliaromia
100 g Dr. Oetker Mantelijauhetta (2 pussia)

Pikeeri:

1,5 dl tomusokeria
1 kpl kananmunan valkuaista (0.25 dl)
Dr. Oetker Punaista geeliväriä

Koristelu:

Dr. Oetker Prinsessa Lillifee koristerakeita
Dr. Oetker Koristelugeelejä
Dr. Oetker Koristelugeelejä , valkoinen
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Valmistus

1

Taikina

Sekoita sokeri ja valkuaiset haarukalla sekaisin ja jätä 30 minuutiksi seisomaan, kunnes sokeri on liuennut seokseen. Sekoita keskenään mantelimassa, karvasemanteliaromi ja mantelijauho. Lisää joukkoon pienissä erissä valkuais-sokeriseosta kunnes taikina on kiinteää, muttei liian kovaa. Kääri taikina tuorekelmuun ja laita se jääkaappiin 50-60 minuutiksi.

2

Kuumenna uuni 225°C asteeseen. Pyörittele kylmästä taikinasta pitkulan muotoisia rullia. Työstä palat oikeaan muotoon vedessä kostutettujen käsien avulla. Paina rullaa yhdestä päädystä tasaiseksi, jotta siitä tulee ikään kuin kolmio pyöreillä kulmilla. Aloita pienimmän ympyrän sekä päällimmäiseksi tulevan pallon muotoilemisesta. Muotoile kerrokset alla olevien senttikokojen mukaan.

Kakkukerrosten senttimitat ja paino: 13 cm (43 g), 16 cm (53 g), 19 cm (63 g), 22 cm (73 g), 25 cm (83 g) 28 cm (93 g) 31 cm (103 g) ja 34 cm (113 g).

Vuoraa uunipelti kahdella leivinpaperilla, jotta kekisen pohjat eivät ruskistu liikaa. Nosta keksipohjat leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla 5-7 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.

3

Pikeeri

Vatkaa tomusokeri ja valkuaiset sähkövatkaimella sekaisin muutaman minuutin ajan. Lisää 3-4 tippaa geeliväriä, kunnes saat haluamasi vaaleanpunaisen sävyn ja vatkaa vielä hetki. Kaada seos pursotinpussiin ja leikkaa päätyyn pieni reikä.

4

Juhlallinen koristelu

Koristele jäähtyneet kakkupohjat pikeerillä ja koristelugeeleillä haluamallasi tavalla. Viimeistele koristelu Lillefee ja Silver Pearls -koristerakeilla. Kokoa kakku välittömästi asettamalla pohjat suuruusjärjestyksessä päällekäin pinoon.

Reseptin ravintosisältö Koristeellinen keksitorni

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 331kJ
79kcal
1650kJ
394kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g