EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikka-mantelileivokset

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Makeat mansikkaleivokset mantelivuoassa.

about 6 - 8 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mansikka-mantelileivokset

Murotaikina:

3 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (50g)
1 dl tomusokeria
100 g voita
1 kpl kananmunaa

Täyte:

75 g valkosuklaata
500 g mansikkaa
1 ps Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
2 dl maitoa

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita vehnäjauho, mantelijauhe ja tomusokeri keskenään kulhossa. Nypi taikinaan pehmeä voi ja lopuksi kananmuna. Sekoita kunnes taikina on tasainen.

2

Jaa taikina 6-8 yhtä suureen palaan. Pyöritä taikinapalat palloiksi ja litistä. Anna taikinoiden kovettua jääkaapissa noin puoli tuntia.

3

Voitele ja korppujauhota 6-8 leivosvuokaa tai muffinipellin koloa. Kauli taikinat riittävät suuriksi ja painele vuokiin. Leikkaa tarvittaessa ylimääräiset taikinat pois. Jotta pohjat paistuvat korkeareunaisiksi, aseta jokaisen päälle pala leivinpaperia ja kaada päälle kuvia pappuja, herneitä tai linssejä painoksi. Paista pohjat.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 180 °C

Paistokorkeus uunissa: Alatasolla

Paistoaika: about 18 - 20 Minutes

4

Paista kunnes reunat ovat kauniin paistuneet. Poista pavut ja leivinpaperit pohjien päältä. Jaa hienoksi hakattu suklaa kuumille pohjille ja leivitä sulanut suklaa pensselin avulla pohjien sisäpuolille. Anna pohjien jäähtyä ja irrota sitten vuoistaan.

5

Paloittele mansikat ja jaa ne pohjien sisään. Voit säästää osan mansikoista koristeeksi tai laittaa kaikki täytteeksi.

Vaahdota Mansikkamousse pakkauksen ohjeen mukaisesti ilmavaksi kylmän maidon kanssa. Laita mousse pursotuspussiin ja kuorruta leivokset. Koristele lopuksi mansikoilla tai esimerkiksi Dr. Oetker koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Mansikka-mantelileivokset

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1897 kJ
453 kcal
996 kJ
238 kcal
Rasva 21.59 g 11.36 g
Hiilihydraatit 44.99 g 23.68 g
Proteiini 8.00 g 4.21 g