EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Manteliappelsiinikakku

Mantelimassasta ja appelsiinimehusta syntyy mehevä kakku kahvinseuraksi.

about 10 - 15 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Manteliappelsiinikakku

Taikina:

300 g Dr. Oetker Mantelimassaa
3 kpl kananmunaa
1 kpl appelsiinia (mehu ja hienoksi raastettu kuori)
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kuorrutus:

3 dl jogurttia (paksua rasvaista jogurttia esim turkkilaista)
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g Dr. Oetker Mantelilastuja
tomusokeria
1 kpl appelsiinia

preparation

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175 asteiseksi. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka.

2

Raasta mantelimassa karkeaksi raasteeksi. Raastaminen on helpointa, kun massa on ollut jääkaapissa hetken. Pese appelsiini. Raasta appelsiininkuori hienoksi raasteeksi ja purista appelsiinista mehu.

3

Vaahdota appelsiinimehu, kuoriraaste, mantelimassaraaste ja kananmuna.

4

Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

5

Kaada taikina vuokaan ja paista noin 35 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Kun taikinaa ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis. Anna kakun jäähtyä.

6

Paahda mantelilastut kuivalla pannulla. Anna jäähtyä.

7

Sekoita vaniljasokeri ja jogurtti. Levitä seos kakulle.

8

Ripottele pinnalle mantelilastut ja tomusokeri. Koristele ohuilla appelsiiniviipaleilla.

Reseptin ravintosisältö Manteliappelsiinikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1185kJ
283kcal
1444kJ
345kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 15.43g 18.82g
Proteiini 0g 0g