EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Merenneito kuppikakut

Hauskat leivonnaiset lasten synttäreille! Tämä kuppikakku ohje vie koristelut uudelle tasolle. Kuppikakku kuorrutus tehdään merelliseksi sinisävyillä.

about 10 - 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 70 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Merenneito kuppikakut

Taikina:

120 g voita
1,5 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 kpl kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
suolaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maitoa

Merenneidonpyrstö:

150 g valkosuklaata
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Dr. Oetker Violettia geeliväriä

Kuorrutus:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Dr. Oetker Violettia geeliväriä

Koristelu:

Dr. Oetker Ocean mix koristerakeita
recipe.download.for.recipe

preparation

Valmistus

1

Kuppikakkutaikina

Kuumenna uuni 200 asteeseen tasalämmölle. Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi
vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Siivilöi
vehnäjauhot, suola sekä leivinjauhe erikseen ja lisää kahdessa osassa taikinaan.
Jaa taikina muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia. Anna
jäähtyä.

2

Merenneidonpyrstöt

Sulata valkosuklaa varovasti mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Värjää suklaa
geeliväreillä. Jäljennä pyrstönmallit leivinpaperille tai laita kelmu mallin päälle.
Levitä värjätty suklaa pursotuspussiin ja leikkaa pieni reikä pussin päähän. Piirrä
pyrstöt suklaalla. Voit käyttää hammastikkua apuna suklaan levittämiseen. Laita
pyrstöt jääkaappiin tai pakkaseen, kunnes ne ovat täysin jähmettyneet.

3

Kuorrute

Vaahdota kakkumousse maidon kanssa 1 minuutti vatkaimen pienimmällä teholla
ja 3 minuuttia suurimmalla teholla, kunnes vaahto on ilmavaa ja kestävää. Värjää
puolet moussesta violetilla geelivärillä ja laita tämä pyöreänmuotoisella tyllalla
varustettuun pursotuspussiin. Värjää toinen puolikas moussesta sinisellä
geelivärillä ja laita tähtityllalla varustettuun pursotuspussiin.

4

Koristelu

Pursota violetinvärinen mousse muffinin reunoille ja koristele Ocean Mix
koristerakeilla. Pursota sinisenvärinen mousse muffinin keskelle ja viimeistele
merenneidonpyrstöllä.

Reseptin ravintosisältö Merenneito kuppikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1574kJ
376kcal
1394kJ
333kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g