EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Minttusuklaakakku

Minttusuklaakakku on mainio seuralainen kahville. Mintunmakuinen suklaakakku on yhtäaikaa raikas ja täyteläinen.

about 12 annosta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Minttusuklaakakku

Ainekset:

100 g voita
4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
200 g tummaa suklaata
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kostutus:

0,5 dl maitoa
0,5 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia

Kuorrutus:

200 g maitosuklaata
50 g rouhittuja piparminttukaramelleja

Valmistus

Valmistus:

1

Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppu- tai vehnäjauhoilla. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty voi. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen. Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa.

Kiertoilmauuni: 170 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 45 Minutes

2

Anna kakkupohjan jäähtyä hetki ja kumoa se tarjoiluvadille.Kostuta kakku maito-piparminttuaromiseoksella.Sulata maitosuklaa miedolla lämmöllä kattilassa tai mikron sulatusteholla. Valuta suklaasula kakun päälle ja ripottele rouhitut piparminttukaramellit päälle. Anna kuorrutteen jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Nosta kakku huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua, silloin kuorrute leikkautuu paremmin.

Reseptin ravintosisältö Minttusuklaakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1972kJ
471kcal
1993kJ
476kcal
Rasva 18.64g 18.82g
Hiilihydraatit 36.49g 36.86g
Proteiini 6.36g 6.42g