EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitruunainen mantelikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mehevöitä perinteinen kuivakakku mantelimassalla mahtavan makuiseksi. Kakku säilyy mantelimassan ansiosta tavallista kakkua pidempään.

about 10 - 15 viipaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sitruunainen mantelikakku

Taikina:

3 dl sokeria
200 g Dr. Oetker Mantelimassaa (1 pkt)
2,5 dl vehnäjauhoja
225 g voita
yhden sitruunan kuori raastettuna
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
6 kpl kananmunaa

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Lämmitä uuni 175 asteesen. Voitele ja jauhota suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka.

2

Mittaa sokeri ja mantelimassa tehosekoittimen kulhoon. Vatkaa tasaiseksi seokseksi. Lisää voi ja sitruunankuori. Sekoita, kunnes taikina on pehmeää.

3

Lisää munat yksitellen vatkaten.

4

Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Lisää jauhot kahdessa erässä taikinaan. Kaada taikina kakkuvuokaan.

5

Paista n. 50 minuuttia uunin alatasolla. Anna jäähtyä 15 minuuttia. Kumoa kakku. Anna jäähtyä kokonaan.

Leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperista pala ja voitele se. Leivinpaperi helpottaa kakkua irtoamaan.

Reseptin ravintosisältö Sitruunainen mantelikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2156 kJ
515 kcal
2177 kJ
520 kcal
Rasva 23.37 g 23.61 g
Hiilihydraatit 37.85 g 38.23 g
Proteiini 6.85 g 6.92 g