Flag

Suklaa- ja sokerikuorrutteiset donitsit

12 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Uunissa paistettavat donitsit valmistuvat helposti ja nopeasti donitsipellillä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
3 dlvehnäjauhoja
1 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
yhden appelsiinin kuori raastettuna
1 tlkardemummaa
0,5 tlsuolaa
1 kplkananmunaa
1,5 dlkevytmaitoa
25 gvoita sulatettuna
Koristelu
50 gvoita sulatettuna
tummaa suklaata
tuubiDr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
tuubiDr. Oetker Vaaleanpunaista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker Freeze-dried Raspberry -pakkaskuivattua vadelmaa
Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Vaaleanpunaista Sokerikuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Freeze-dried Raspberry -pakkaskuivattua vadelmaa
1

Esivalmistelut

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele 12 donitsin pinnoitettu donitsipelti voilla.

2

Taikina

Sekoita keskenään kaikki kuivat aineet. Sekoita toisessa kulhossa muna, maito ja voisula. Siivilöi jauhoseos maitoseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi. Pursota tai lusikoi seos donitsipellille.

3

Paista donitseja uunin keskitasolla n. 8 minuuttia. Voitele kuumat donitsit kevyesti molemmin puolin voisulalla.

4

Koritelu

Valitse kuorrutteeksi suklaa- tai sokerikuorrute. Sulata tummasuklaa vesihauteessa ja kasta donitsit toiselta puoleltaan suklaaseen. Tee halutessasi raitoja eri värisellä suklaalla. Tai tyhjennä sokerikuorrute pieneen kulhoon tuubista. Lämmitä hetki mikroaaltouunissa, kunnes kuorrute on notkeaa. Kasta donitsit toiselta puoleltaan kuorrutteessa. Koristele heti koristerakeilla tai marjakoristeella.