EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaajuustokakku ilman liivatetta

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihana suklainen juustokakku resepti valmistetaan ilman liivatetta.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaajuustokakku ilman liivatetta

Pohja:

175 g suklaakeksejä
50 g voita

Suklaajuustokakkutäyte:

1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
400 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 dl vispikermaa
50 g Oreo -keksejä

Koristelu:

12 kpl Oreo -keksejä
Dr. Oetker Earthy Luomu Koristerakeita
1 dl vispikermaa

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi kattilassa. Sekoita keksit ja voi ja levitä tasaisesti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle (ø 20 cm). Painele pinta tasaiseksi lastalla tai lasin pohjalla. Laita jääkaappiin. 

2

Juustokakkutäyte

Kaada Icing & Frosting Choco Dream -kuorrutejauhe kulhoon. Lisää tuorejuusto ja vatkaa sähkövatkaimella noin 4 minuuttia. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja kääntele se tuorejuustokreemin joukkoon. 

Murskaa keksit rouheiksi paloiksi ja kääntele täytteen joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Laita kakku jääkaappiin vähintään 1 tunniksi. 

3

Koristelu

Vatkaa kerma sähkövatkaimella vaahdoksi. Laita pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Pursota kerma suklaakakun reunalle. Laita Oreo -keksit kermavaahdon päälle pystyyn. Viimeistele Earthy Cocoa -koristerakeilla. 

Reseptin ravintosisältö Suklaajuustokakku ilman liivatetta

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1721kJ
411kcal
1537kJ
367kcal
Rasva 27.90g 24.91g
Hiilihydraatit 34.78g 31.05g
Proteiini 4.63g 4.13g