Flag

Suklaajuustokakku ilman liivatetta

10 - 12 palaa
Keskitasoinen
120 minuuttia
Ihana suklainen juustokakku resepti valmistetaan ilman liivatetta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
175 gsuklaakeksejä
50 gvoita
Suklaajuustokakkutäyte
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
400 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 dlvispikermaa
50 gOreo -keksejä
Koristelu
12 kplOreo -keksejä
Dr. Oetker Earthy Luomu Koristerakeita
1 dlvispikermaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
1

Pohja

Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi kattilassa. Sekoita keksit ja voi ja levitä tasaisesti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle (ø 20 cm). Painele pinta tasaiseksi lastalla tai lasin pohjalla. Laita jääkaappiin. 

2

Juustokakkutäyte

Kaada Icing & Frosting Choco Dream -kuorrutejauhe kulhoon. Lisää tuorejuusto ja vatkaa sähkövatkaimella noin 4 minuuttia. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja kääntele se tuorejuustokreemin joukkoon. 

Murskaa keksit rouheiksi paloiksi ja kääntele täytteen joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Laita kakku jääkaappiin vähintään 1 tunniksi. 

3

Koristelu

Vatkaa kerma sähkövatkaimella vaahdoksi. Laita pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Pursota kerma suklaakakun reunalle. Laita Oreo -keksit kermavaahdon päälle pystyyn. Viimeistele Earthy Cocoa -koristerakeilla.