Suklainen joulukuusikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mehevä suklaakakku joulukuusipursotuksin.

12 - 16 annosta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklainen joulukuusikakku

Taikina:

125 g voita
200 g tummaa suklaata
4 kpl kananmunan keltuaista
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
1 dl vesi
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
5 kpl kananmunan valkuaista

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl kevytmaitoa
Dr. Oetker Geelivärejä , sininen ja keltainen
Dr. Oetker Tähti Koristekuvioita

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Esilämmitä uuni 180 asteiseksi. Voitele irtopohjavuoka (halkaisija 22 cm) ja ripottele pohjalle ja reunoille kaakaojauhetta.

2

Taikina

Sulata voi kattilassa ja siirrä sivuun. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä huoneenlämpöön. Sekoita kaakaojauhe ja vesi kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi sekoittaen ja keitä hetki.

3

Vatkaa keltuaiset, vaniljasokeri ja sokeri keskenään vaahdoksi. Siivilöi sekaan jauhot ja lisää suola, suklaa-voiseos, sekä kaakao. Sekoita kunnes taikina on tasaista.

4

Valkaa valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää valkuaisvaahto taikinaan varovasti käännellen.

5

Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla 30-40 minuuttia, kunnes kakku on kypsä sivuilta, mutta pehmeä keskeltä. Jäähdytä kakku huoneenlämpöön.

6

Koristelu

Sekoita kakkumousse maidon joukkoon. Vatkaa sähkövatkaimella alhaisella nopeudella minuutin ajan ja sen jälkeen suurella nopeudella neljä minuuttia, kunnes seos on kuohkeaa. Sekoita geelivärit vihreäksi väriksi pakkauksen ohjeiden mukaan. Sekoita mousseen noin teelusikallinen vihreää geeliväriä.

7

Kaada seos pursottimeen, jossa on tähtikärki. Pursota sitten jäähtyneen kakun päälle joulukuusia. Koristele tähtikoristekuvioilla. Säilytä kakkua jääkaapissa.

Kakku voidaan paistaa myös 20 x 30 cm:n vuoassa 20–25 minuuttia, leikata neliöiksi ja koristella.

Reseptin ravintosisältö Suklainen joulukuusikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1218 kJ
291 kcal
1269 kJ
303 kcal
Rasva 14.08 g 14.67 g
Hiilihydraatit 29.79 g 31.04 g
Proteiini 4.60 g 4.79 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei