Flag

Supersuklaa mokkapalat

15 - 20 palaa
Helppo
60 minuuttia
Mehevät mokkapalat, jotka kuorrutetaan ihanalla suklaakuorrutteella.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
1 dlrypsiöljyä
1 dlvahvaa kahvia
200 gcrème fraîchea
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 kplkananmunaa
2 dlfariinisokeria
3,5 dlvehnäjauhoja
0,75 dlkaakaojauhetta
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,75 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
0,5 tlsuolaa
100 gtummaa suklaata
Kuorrute
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
100 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 gpehmeää voita
keksejä
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta

Pohja

Sekoita kulhossa rypsiöljy, kahvi, crème fraîche, vaniljatahna, kananmunat ja fariinisokeri. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, sooda ja suola. Sekoita sitten jauhoseos nesteiden kanssa. Rouhi suklaa ja kääntele taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 25 x 30 cm) ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää. Anna jäähtyä.


Kuorrute

Sekoita kuorrutejauhe, tuorejuusto ja pehmeä voi kulhossa. Vatkaa 4 minuuttia. Levitä kuorrute pohjan päälle. Viimeistele kekseillä ja koristerakeilla.