EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Supersuklaa mokkapalat

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mehevät mokkapalat, jotka kuorrutetaan ihanalla suklaakuorrutteella.

15 - 20 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Supersuklaa mokkapalat

Pohja:

1 dl rypsiöljyä
1 dl vahvaa kahvia
200 g crème fraîchea
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 kpl kananmunaa
2 dl fariinisokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
0,75 dl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,75 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
0,5 tl suolaa
100 g tummaa suklaata

Kuorrute:

1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
100 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 g pehmeää voita
keksejä
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
Dr. Oetker Earthy Luomu Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Sekoita kulhossa rypsiöljy, kahvi, crème fraîche, vaniljatahna, kananmunat ja fariinisokeri. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, sooda ja suola. Sekoita sitten jauhoseos nesteiden kanssa. Rouhi suklaa ja kääntele taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 25 x 30 cm) ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää. Anna jäähtyä.

Kuorrute

Sekoita kuorrutejauhe, tuorejuusto ja pehmeä voi kulhossa. Vatkaa 4 minuuttia. Levitä kuorrute pohjan päälle. Viimeistele kekseillä ja koristerakeilla.

Herkullinen kastike mokkapaloille syntyy sekoittamalla pussillinen Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dream -kuorrutejauhetta desiin kahvia.

Reseptin ravintosisältö Supersuklaa mokkapalat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1365 kJ
326 kcal
1666 kJ
398 kcal
Rasva 15.57 g 18.99 g
Hiilihydraatit 32.09 g 39.14 g
Proteiini 3.46 g 4.22 g