EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Toffee-popcornkakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kakussa yhdistyvät makea toffee ja suolaiset popcornit.

12 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Toffee-popcornkakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Kostutus:

1,5 dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täyte ja kuorrutus:

2 plo Dr. Oetker Toffeekastiketta
about 2 dl popcornia

Valmistus

Valmistus:

1

Vuoraa leivinpaperilla tai voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 18-20 cm korkeareunainen irtopohjavuoka. Lämmitä uuni 180°C (kiertoilmauuni 160°C).

2

Vaahdota sokeri ja huoneenlämpöiset munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.

3

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 30-40 min. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen irroittamista.

Pursota toffeekastike kattilaan ja keitä paksummaksi miedolla lämmöllä. Anna kastikkeen jäähtyä. 

4

Kun kakku on jäähtynyt kokonaan, leikkaa kakku kolmeen osaan. Kostuta pohjat vaniljamaidolla. Levitä toffeekastiketta kerrosten väliin, mutta jätä kastiketta myös kuorrutukseen. 

5

Valmista popcornit ja suolaa ne kevyesti. Koristele kakku popcorneilla.

Reseptin ravintosisältö Toffee-popcornkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1357 kJ
324 kcal
1474 kJ
352 kcal
Rasva 4.02 g 4.37 g
Hiilihydraatit 46.63 g 50.68 g
Proteiini 4.72 g 5.13 g