EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaaleammat piparit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Vaihda piparitaikina vaihteeksi aavistuksen vaaleampaan ja leivo meheviä pikkuleipiä. Samalla taikinalla valmistuu myös piparitalo. Tämän taikinan juju on mustapippuri, joka antaa leivonnaisille sen juuri oikean terän.

1 annos

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaaleammat piparit

Taikina:

300 g voita
3 dl sokeria
3 dl vaaleaa siirappia
2 tl kanelia
2 tl neilikkaa
1 tl jauhettua mustapippuria
3 kpl kananmunaa
2 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl suolaa
15 dl vehnäjauhoja (noin 1 kg)

Koristelu:

Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta tai elintarvikeväreillä värjättyä pikeeriä.
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Sulata rasva kattilassa. Lisää sokeri, siirappi ja mausteet. Anna jäähtyä.

2

Lisää sekoittaen munat, vehnäjauho, sooda ja suola taikinaan. Anna levätä yön yli jääkaapissa.

3

Leivo haluamasi muotoisiksi pipareiksi tai piparitaloksi. Kauli taikina hyvin jauhotetulla alustalla kylmänä. Aseta piparit leivinpaperille väljästi. Paista piparit 200-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia. Paistoaika riippuu pipareiden koosta ja paksuudesta.

4

Koristele jäähtyneet piparit sokerikuorrutteella tai itse tehdyllä pikeerillä (kts. erillinen ohje) sekä erilaisilla koristerakeilla. Piparkakkutalon kokoamiseen on suositeltavaa käyttää kuumaa sulatettua sokeria. Huom! Sula sokeri on erittäin kuumaa.

Reseptin ravintosisältö Vaaleammat piparit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 37777 kJ
9023 kcal
1746 kJ
417 kcal
Rasva 269.43 g 12.45 g
Hiilihydraatit 1,289.91 g 59.61 g
Proteiini 123.81 g 5.72 g