Inspiraatio
Sesonkileivontaa satokauden mukaan
Leivonnassa ja ruoanlaitossa kannattaa mukailla hedelmien ja vihannesten satokausia. Satokausiajattelu on ekologista, sillä satokaudella hedelmät ja vihannekset tuottavat luonnostaan runsaimman sadon. Sesonkivaihteluiden seuraaminen tuo myös vaihtelua leivontaan, kun aina voi poimia leivontaideoita sesongissa olevista hedelmistä, vihanneksista tai vaikkapa juureksista.
8 tulokset
6/8 tulosta näytetty
Klementiini![]()
Klementiini - suomalaisten suosikkimandariini!
Klementiini - suomalaisten suosikkimandariini!
Nyt herkutellaan suklaalla![]()
Nyt herkutellaan suklaalla!
Nyt herkutellaan suklaalla!
Tyrni![]()
Tyrni - ihanan kirpeä vitamiinipommi
Tyrni - ihanan kirpeä vitamiinipommi
Punajuuri![]()
Punajuuresta makua ja mehevyyttä vaikka mokkapaloihin
Punajuuresta makua ja mehevyyttä vaikka mokkapaloihin
Banaani![]()
Banaani ja suklaa ne yhteen sopii
Banaani ja suklaa ne yhteen sopii
Nektariini![]()
Nektariini maistuu kesältä
Nektariini maistuu kesältä
Raparperi![]()
Raparperireseptit ovat kevään ensimmäiset kotipuutarhasta leivottavat herkut
Raparperireseptit ovat kevään ensimmäiset kotipuutarhasta leivottavat herkut
Mustikka![]()
Mustikka sopii monenlaiseen leivontaan!
Mustikka sopii monenlaiseen leivontaan!