Inspiraatio
Sesonkileivontaa satokauden mukaan
Leivonnassa ja ruoanlaitossa kannattaa mukailla hedelmien ja vihannesten satokausia. Satokausiajattelu on ekologista, sillä satokaudella hedelmät ja vihannekset tuottavat luonnostaan runsaimman sadon. Sesonkivaihteluiden seuraaminen tuo myös vaihtelua leivontaan, kun aina voi poimia leivontaideoita sesongissa olevista hedelmistä, vihanneksista tai vaikkapa juureksista.
8 tulokset
6/8 tulosta näytetty
Klementiini![]()
Klementiini
Klementiini
Nyt herkutellaan suklaalla![]()
Nyt herkutellaan suklaalla
Nyt herkutellaan suklaalla
Tyrni![]()
Tyrni
Tyrni
Punajuuri![]()
Punajuuri
Punajuuri
Banaani![]()
Banaani
Banaani
Nektariini![]()
Nektariini
Nektariini
Raparperi![]()
Raparperi
Raparperi
Mustikka![]()
Mustikka
Mustikka