Nyt herkutellaan suklaalla!
Suklaa on joulukauden suosikkiherkku. Kun suklaa yhdistetään sesongin sitrushedelmiin, syntyy koukuttavan makeita makupaloja, jotka katoavat parempiin suihin alta aikayksikön. Satokausi-keittiössä joulunaikaa juhlistetaankin kandeeratulla appelsiininkuorella koristellulla joulusuklaalevyllä jai suklaaseen dipattavilla sitruunapiparkakuilla!
Maitosuklaa, tummasuklaa vai vaaleanpunainen ruby-suklaa?
Perinteisen maitosuklaan ja leivonnassa usein käytetyn tumman suklaan rinnalle saapui muutama vuosi sitten heleän vaaleanpunainen ruby-suklaa. Mitä eroa eri suklaalaaduilla on ja mihin niitä kannattaa käyttää? Sen selvitämme seuraavaksi!
Suklaareseptejä

Vaaleanpunaiset browniet

Suklaavaluma

Ilmeikkäät suklaakuppikakut suukkopilvellä

Suklaakiehkurat

Suklaalehdet

Suuret, pehmeät suklaapullat
6/7 tulosta näytetty
Sitruunapiparkakut
Tällä reseptillä leivot hurmaavan sitruunaiset, suklaaseen dipattavat sitruunapiparkakut! Sulata leivontasuklaa hellävaraisesti vesihauteessa tai miedolla lämmöllä kattilassa. Suklaan voi sulattaa myös mikrossa.

Sitruunapiparkakut
1/1 tulosta näytetty
Joulusuklaalevy kandeeratulla appelsiinilla
Suklaa ja joulu kuuluvat yhteen! Tällä reseptillä loihdit maukkaan jouluisen suklaalevyn, jossa kandeerattu appelsiini yhdistyy täyteläisen tummaan suklaaseen.

Joulusuklaalevy kandeeratulla appelsiinilla
1/1 tulosta näytetty