Kuumenna uuni 170 asteeseen. Voitele 1,5 litran rengasvuoka.
Vaahdota pehmeä voi, sokeri ja vaniljatahna vaaleaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauho, mausteet, leivinjauhe ja ruokasooda keskenään. Siivilöi jauhot taikinaan ja lisää omenaraaste. Kääntele tasaiseksi. Kaada puolet taikinasta vuokaan ja ripottele päälle kanelisokeria. Kaada loput taikinasta päälle ja tasoita pinta. Paista uunin alatasolla 40–50 minuuttia. Anna kakun jäähtyä paiston jälkeen vuoassa ennen irrottamista.
Vatkaa tomusokeri, valkuainen ja geelivärit sähkövatkaimella sekaisin noin minuutin ajan. Levitä kuorrute kakun päälle ja anna sen valua reunoja pitkin alas.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut