Mausteinen omena-taatelikakku
noin 12 palaa
Helppo
Leivo kahvipöytään maustekakku. Omena ja taateli mehevöittävät tämän kakun.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Taikina
250 g
voita
3 dl
sokeria
3 kpl
kananmunaa
2,5 dl
maitoa
3,5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl
Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl
kanelia tai piparkakkumaustetta
1 kpl
omenaa
100 g
kivettömiä taateleita
1 ps
Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta
Valmistus :
80 minuuttia
1
Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Voitele ja korppujauhota noin 2 litran vetoinen kakkuvuoka. Kuutioi omena ja taatelit pieniksi kuutioiksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään.
2
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita jauhoseos, pähkinät ja hedelmät taikinaan.
3
Nostele taikina vuokaan ja tasoita. Paista uunin alatasolla noin 1 tunti.
Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän säilytyksen jälkeen. Kakku säilyy huoneenlämmössä kuivumiselta suojattuna vähintään viikon ja se voidaan myös pakastaa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Kahvikakku![]()

20 MinHelppo
Kahvikakku
20 MinHelppo
Kahvikakku
Kasvipohjainen Matcha Bundt-kakku![]()

30 MinHelppo
Kasvipohjainen Matcha Bundt-kakku
30 MinHelppo
Kasvipohjainen Matcha Bundt-kakku
Raparperi-mansikkapavlova![]()

45 MinHelppo
Raparperi-mansikkapavlova
45 MinHelppo
Raparperi-mansikkapavlova
Rommirusinakakku![]()

60 MinHelppo
Rommirusinakakku
60 MinHelppo
Rommirusinakakku
Mausteinen joulukakku![]()

40 MinHelppo
Mausteinen joulukakku
40 MinHelppo
Mausteinen joulukakku
Mehevä kahvikakku![]()

40 MinHelppo
Mehevä kahvikakku
40 MinHelppo
Mehevä kahvikakku
Helppo porkkanakakku![]()

30 MinHelppo
Helppo porkkanakakku
30 MinHelppo
Helppo porkkanakakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa