
Englantilainen hedelmäkakku
noin 15 annosta
Keskitasoinen
120 minuuttia
Mehukas joulukakku, joka on parhaimmillaan pari päivää leivonnasta ohuiksi siivuiksi leikattuna. Kakku säilyy suljetussa astiassa jopa pari viikkoa.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Taikinaan
250 g
voita
2,5 dl
fariinisokeria
4 kpl
kananmunaa
5 dl
vehnäjauhoja
200 g
rusinoita
1 rs
Näytä tuotteet
Valmistus :
120 minuuttia
1
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri paksuksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Sekoita kuivat aineet, mantelirouhe ja hedelmät lukuun ottamatta punaisia kirsikoita keskenään. Lisää kuivat aineet ja aromi taikiaan ja sekoita tasaiseksi.
2
Kaada ja tasoita taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 22-24 cm). Koristele kakku punaisilla kirsikoilla ja manteleilla. Paista 150 asteisen uunin alatasolla noin 1-1 ½ tuntia. Anna kakun jäätyä kunnolla ennen tarjoilua.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Dinosaurustäytekakku![]()

120 MinKeskitasoinen
Dinosaurustäytekakku
120 MinKeskitasoinen
Dinosaurustäytekakku
Vadelma-suklaa-hunajakennokakku![]()

360 MinKeskitasoinen
Vadelma-suklaa-hunajakennokakku
360 MinKeskitasoinen
Vadelma-suklaa-hunajakennokakku
Mehiläispesäkakku![]()

120 MinKeskitasoinen
Mehiläispesäkakku
120 MinKeskitasoinen
Mehiläispesäkakku
Nalle sokerimassasta![]()

20 MinKeskitasoinen
Nalle sokerimassasta
20 MinKeskitasoinen
Nalle sokerimassasta
Emily ja Neea, makumatka maailmalle![]()

150 MinKeskitasoinen
Emily ja Neea, makumatka maailmalle
150 MinKeskitasoinen
Emily ja Neea, makumatka maailmalle
Englantilainen joulukakku![]()

90 MinKeskitasoinen
Englantilainen joulukakku
90 MinKeskitasoinen
Englantilainen joulukakku
Ruusupursotettu juhlakakku![]()

110 MinKeskitasoinen
Ruusupursotettu juhlakakku
110 MinKeskitasoinen
Ruusupursotettu juhlakakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa