Flag

Mustikka-rahkapiirakka

about 24 palaa
Keskitasoinen
40 minuuttia
Perinteinen mustikkapiirakka, jonka välissä on vaniljainen rahkatäyte ja päällä muruseos.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
4,5 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
125 gmaitorahkaa
1 dlmaitoa
1 dlrypsiöljyä
2 kplkananmunaa
Täyte
500 gmaitorahkaa
2 dlsokeria
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
3 kplkananmunaa
500 gpakastettuja mustikoita
Muruseos
4,5 dlvehnäjauhoja
250 gpehmeää voita
2 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Koristelu
tomusokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Esivalmistelut

Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Laita uuni kuumenemaan 200°C asteeseen tasalämmölle.

2

Pohja

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää loput ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi sähkövatkaimen taikinatoukuilla. Älä vatkaa kauaa, sillä muuten taikinaan muodostuu sitkoa. Levitä taikina uunipellille.

3

Täyte

Sekoita täytteen ainekset keskenään mustikoita lukuunottamatta. Levitä rahkatäyte piirakkapohjan päälle ja ripottele mustikat päälle.

4

Muruseos

Sekoita ainekset keskenään murumaiseksi seokseksi. Ripottele mustikoiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Koristele tomusokerilla ennen tarjoilua.