Vaaleanpunaiset browniet
25 palaa
Helppo
Saat suloiset ja hedelmäisen makuiset browniet kastamalla ja koristelemalla ne Dr. Oetkerin vaalenpuniasella Ruby-suklalla ja tummalla suklaalla.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Browniepohja
200 g
Dr. Oetker Tummaa Leivontasuklaata
2,3 dl
sokeria
1,4 dl
fariinisokeria
200 g
voita
3 kpl
kananmunaa
1,5 dl
vehnäjauhoja
160 g
pekaanipähkinöitä
Kuorrute
100 g
Dr. Oetker Tummaa Leivontasuklaata
100 g
Dr. Oetker Ruby Leivontasuklaata
Valmistus :
80 minuuttia
1
Valmistus
1. Sulata suklaa ja voi/margariini yhdessä vesihauteessa tai mikroaaltouunissa.
2. Vatkaa munat ja sokeri käsivatkaimella keskenään.
3. Lisää sulatettu suklaa.
4. Sekoita joukkoon jauhot.
5. Kaada taikina neliönmuotoiseen vuokaan (n. 25 x 25 cm) tai irtopohjavuokaan (⌀ 22-24 cm).
6. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa 15-20 minuuttia. Jäähdytä jääkaapissa.
7. Leikkaa jääkaappikylmä kakku 4 cm x 4 cm:n paloiksi.
Kuorrute: Sulata suklaa ja rasva vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Kasta brownie-palat Ruby-suklaaseen ja koristele tummalla suklaalla (ja toisin päin). Ripottele päälle Dr. Oetker koristekuvioita tai strösseleitä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Yllätyskakku!![]()

75 MinHelppo
Yllätyskakku!
75 MinHelppo
Yllätyskakku!
Helpot suklaapalat![]()

20 MinHelppo
Helpot suklaapalat
20 MinHelppo
Helpot suklaapalat
Appelsiinimaustekakku![]()

75 MinHelppo
Appelsiinimaustekakku
75 MinHelppo
Appelsiinimaustekakku
Kaakao-suklaakakku![]()

90 MinHelppo
Kaakao-suklaakakku
90 MinHelppo
Kaakao-suklaakakku
Tahmeat hävikki-browniet![]()

40 MinHelppo
Tahmeat hävikki-browniet
40 MinHelppo
Tahmeat hävikki-browniet
Vadelmainen suklaakakku![]()

90 MinHelppo
Vadelmainen suklaakakku
90 MinHelppo
Vadelmainen suklaakakku
Sitruunainen mantelikakku![]()

40 MinHelppo
Sitruunainen mantelikakku
40 MinHelppo
Sitruunainen mantelikakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa