
Vaaleanpunaiset browniet
25 palaa
Helppo
80 minuuttia
Saat suloiset ja hedelmäisen makuiset browniet kastamalla ja koristelemalla ne Dr. Oetkerin vaalenpuniasella Ruby-suklalla ja tummalla suklaalla.
Reseptin ainesosat
Browniepohja
2,3 dl
sokeria
1,4 dl
fariinisokeria
200 g
voita
3 kpl
kananmunaa
1,5 dl
vehnäjauhoja
160 g
pekaanipähkinöitä
Valmistus:
Valmistus :
80 minuuttia
1
Valmistus
1. Sulata suklaa ja voi/margariini yhdessä vesihauteessa tai mikroaaltouunissa.
2. Vatkaa munat ja sokeri käsivatkaimella keskenään.
3. Lisää sulatettu suklaa.
4. Sekoita joukkoon jauhot.
5. Kaada taikina neliönmuotoiseen vuokaan (n. 25 x 25 cm) tai irtopohjavuokaan (⌀ 22-24 cm).
6. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa 15-20 minuuttia. Jäähdytä jääkaapissa.
7. Leikkaa jääkaappikylmä kakku 4 cm x 4 cm:n paloiksi.
Kuorrute: Sulata suklaa ja rasva vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Kasta brownie-palat Ruby-suklaaseen ja koristele tummalla suklaalla (ja toisin päin). Ripottele päälle Dr. Oetker koristekuvioita tai strösseleitä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Kaakao-suklaakakku![]()

90 MinHelppo
Kaakao-suklaakakku
90 MinHelppo
Kaakao-suklaakakku
Kahvikakku![]()

20 MinHelppo
Kahvikakku
20 MinHelppo
Kahvikakku
Raparperi-mantelikakku![]()

40 MinHelppo
Raparperi-mantelikakku
40 MinHelppo
Raparperi-mantelikakku
6 munan kakkupohja![]()

20 MinHelppo
6 munan kakkupohja
20 MinHelppo
6 munan kakkupohja
Täytekakku Airfryerissa![]()

90 MinHelppo
Täytekakku Airfryerissa
90 MinHelppo
Täytekakku Airfryerissa
Vadelmainen suklaakakku![]()

90 MinHelppo
Vadelmainen suklaakakku
90 MinHelppo
Vadelmainen suklaakakku
Pastellinen juustokakku![]()

300 MinHelppo
Pastellinen juustokakku
300 MinHelppo
Pastellinen juustokakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa