Flag

Vaniljakreemikakku

12 annosta
Keskitasoinen
80 minuuttia
Pehmeä, täynnä makua oleva vaniljakreemikakku on helppo valmistaa. Ihanan maun ja tuoksun tuo Dr. Oetker Vanilla Twister -myllyn vastajauhettu vanilja.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
220 gvoita tai margariinia
2,5 dlsokeria
3 kplkananmunaa
1Dr. Oetker Vanilla Twister -vaniljaa
3,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1,8 dlmaitoa
Voikreemi
125 gvoita pehmeää
3,75 dltomusokeria
1Dr. Oetker Vanilla Twister -vaniljaa
Koristelu
1Dr. Oetker Vanilla Twister -vaniljaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vanilla Twister -vaniljaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vanilla Twister -vaniljaa
Picture - Dr. Oetker Vanilla Twister -vaniljaa
1

Kakku

Esilämmitä uuni kiertoilmalla 180°C asteeseen. 
Voitele kakkuvuoka (Ø 20 cm).

Sekoita monitoimikoneella tai käsivatkaimella keskenään voi, sokeri ja vastajauhettu vanilja vaahdoksi (noin 5 minuutin ajan). Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa jokaisessa välissä hyvin.

Lisää jauhot, leivinjauhe ja maito ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi.

Kaada kakkuvuokaan ja paista 55-60 minuuttia, kunnes pohjaan painettuun puutikkuun ei tartu enää taikinaa. Anna jäähtyä vuoassa 10 minuuttia ja siirrä sen jälkeen jäähtymään läpikotaisin.

2

Voikreemi

Siirrä voi kulhoon ja lisää muutama kierros vaniljaa vaniljamyllystä. Vatkaa keskinopeudella 6-8 minuutin ajan kunnes voi on vaaleaa ja kuohkeaa.

Sammuta vatkain ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Sekoita voi ja tomusokeri yhteen ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia.

3

Koristelu

Levitä voikreemi jäähtyneen kakun päälle. Rouhi vaniljamyllystä vielä vaniljaa koristeeksi ja tuomaan makua.