EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Puna-valkoiset piparminttukeksit

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Helppo keksiresepti! Puna-valkoiset keksikierteet ovat ihana jouluherkku. Jouluiset minttukeksit viimeistellään lumihiutaleilla.

18 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Puna-valkoiset piparminttukeksit

Keksit:

100 g voita
100 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2,5 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
2 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia
6 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Silver -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Vaahdota huoneenlämpöinen voi. Vatkaa vaahdotettuun voihin tuorejuusto ja sokeri. Lisää muna ja piparminttuaromi ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja kääntele taikinaan. Älä kuitenkaan enää vatkaa tai vaivaa taikinaa voimakkaasti, ettei siihen muodostu sitkoa. Jaa taikina kahteen osaan ja värjää toinen osa punaisella. Kääri taikinat kelmuun ja laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

Jaa molemmat taikinat 18 osaan. Ota yksi osa molempia veräjä ja purista palat kevyesti yhteen. Pyöritä pallot noin 20 cm pitkäksi tangoksi ja kierrä tanko itsensä ympäri niin, että saat pyöreän keksin. Aseta keksit leivinpaperilla vuoratuille uunipelleille ja ripottele pinnalle koristerakeita.

Paista keksit 175 °C.ssa noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat pinnalta hieman rapeita, mutta eivät vielä ole ruskistuneet. Anna keksien jäähtyä pellillä täysin ennen siirtämistä.

Reseptin ravintosisältö Puna-valkoiset piparminttukeksit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 837kJ
200kcal
1708kJ
408kcal
Rasva 6.99g 14.26g
Hiilihydraatit 27.57g 56.27g
Proteiini 3.01g 6.14g