EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raspberry minicupcakes

Herkulliset pienet vadelmakuppikakut. Leivo suuri määrä pieniä tai 12 normaalikokoista muffinia.

about 40 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Raspberry minicupcakes

Taikina:

100 g voita (pehmeää)
2 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
plo Dr. Oetker Luontaista Vadelma-aromia
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl (valko)viinietikkaa
about 40 kpl Dr. Oetker Cupcake Mini -vuokia

Kuorrutus & koristelu:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
Dr. Oetker Geelivärejä (punaista)
Dr. Oetker Suklaasydämiä

preparation

Valmistus

Taikina

Vatkaa voi ja sokeri kulhossa vaaleaksi vaahdoksi, lisää kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita Vadelma-aromi ja kaakaojauhe paksuksi tahnaksi. Lisää sokerivaahtoon ja sekoita, kunnes taikina on tasaisen väristä. Sekoista leivinjauhe, vaniljasokeri ja vehnäjauhot keskenään ja lisää taikinaan. Yhdistä etikka ja ruokasooda. Odota, että seos alkaa kuplia ja lisää taikinaan. Jaa tasaisesti vuokiin ja paista. Jäähdytä paiston jälkeen ritilällä.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 180 °C

recipe.preparation.groove/height Keskitasolla

Paistoaika: about 15 Minutes

Kuorrutus & koristelu

Vaahdota kakkumousse maidon kanssa paksuksi vaahdoksi. Piirrä geelivärillä pursotuspussin sisälle kärjestä pussin suulle suuntautuvia viivoja 4-6kpl. Laita vaahto varovasti pursotuspussiin. Pursota jokaiselle muffinille kaunis kuorrutus ja aseta päälle suklaasydän.

Taikina riittää noin 12 normaalikokoiseen muffiniin.