reseptiin Triple heart attack christmas cheesecake
200 g | piparkakkuja |
60 g | voita |
100 g | valkosuklaata |
50 g | voita |
1 dl | fariinisokeria |
1 kpl | kananmunaa |
1 dl | vehnäjauhoja |
0,5 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
2 rkl | Dr. Oetker Kanelisokeria |
400 g | maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) |
1,5 dl | sokeria |
2 rkl | Dr. Oetker Kanelisokeria |
1 tl | kardemummaa |
2 kpl | kananmunaa |
4 kpl | Dr. Oetker Liivatelehteä |
200 g | puolukoita (tuore tai pakastettu) |
1 dl | sokeria |
1 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) |
200 g | kermaviiliä |
2 dl | vispikermaa |
marenkeja (Dr. Oetker Marenkijauheesta valmistettuja marenkeja) | |
piparkakkuja | |
2 - 3 kpl | karkkitankoja |
1 pkt | Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls -koristehelmiä |
Esikuumenna uuni 175 asteiseksi. Vuoraa 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Murenna piparkakut ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
Sulata voi ja suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vaahdota kananmuna ja fariinisokeri kevyesti. Sekoita vaahtoon voi-suklaasula. Siivilöi vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kanelisokeri vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina keksipohjalle ja paista 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen juustokakkukerroksen lisäämistä.
Sekoita tuorejuusto, sokeri, kanelisokeri ja kardemumma tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti sekoittaen. Levitä massa blondiekerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.
Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita puolukat, sokeri ja vaniljasokeri kattilassa. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes puolukoista irtoaa nestettä, nosta sitten lämpöä ja kiehauta. Paseeraa seos siivilän läpi, jotta saat sileää sosetta. Liuota soseeseen liivatteet, joista on puristettu ylimääräinen vesi.
Sekoita tuorejuusto ja kermaviili yhteen. Lisää puolukkaseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Vaahdota kerma erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto puolukkaseokseen. Levitä puolukkamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 5 tuntia jääkaapissa. Koristele marengeilla, piparkakuilla ja kultaisilla koristekuulilla juuri ennen tarjoilua.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
2135
kJ
510 kcal |
1470
kJ
351 kcal |
Rasva | 27.08 g | 18.68 g |
Hiilihydraatit | 42.00 g | 28.97 g |
Proteiini | 6.78 g | 4.67 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei