EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Triple heart attack christmas cheesecake

Yksi suosituimmista resepteistämme jouluversiona. Jouluinen juustokakku, jossa kirpeät puolukat ja mausteiset piparit kohtaavat täyteläisen tuorejuuston.

16 palaa

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Triple heart attack christmas cheesecake

Piparkakkupohja:

200 g piparkakkuja
60 g voita

Blondietäyte:

100 g valkosuklaata
50 g voita
1 dl fariinisokeria
1 kpl kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 rkl Dr. Oetker Kanelisokeria

Juustokakkutäyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1,5 dl sokeria
2 rkl Dr. Oetker Kanelisokeria
1 tl kardemummaa
2 kpl kananmunaa

Puolukkamoussetäyte:

4 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
200 g puolukoita (tuore tai pakastettu)
1 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
200 g kermaviiliä
2 dl vispikermaa

Koristelu:

marenkeja (Dr. Oetker Marenkijauheesta valmistettuja marenkeja)
piparkakkuja
2 - 3 kpl karkkitankoja
1 pkt Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls -koristehelmiä

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Esikuumenna uuni 175 asteiseksi. Vuoraa 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.

2

Piparkakkupohja

Murenna piparkakut ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.

3

Blondie

Sulata voi ja suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vaahdota kananmuna ja fariinisokeri kevyesti. Sekoita vaahtoon voi-suklaasula. Siivilöi vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kanelisokeri vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina keksipohjalle ja paista 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen juustokakkukerroksen lisäämistä.

4

Juustokakku

Sekoita tuorejuusto, sokeri, kanelisokeri ja kardemumma tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti sekoittaen. Levitä massa blondiekerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.

5

Puolukkamousse

Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita puolukat, sokeri ja vaniljasokeri kattilassa. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes puolukoista irtoaa nestettä, nosta sitten lämpöä ja kiehauta. Paseeraa seos siivilän läpi, jotta saat sileää sosetta. Liuota soseeseen liivatteet, joista on puristettu ylimääräinen vesi.


Sekoita tuorejuusto ja kermaviili yhteen. Lisää puolukkaseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Vaahdota kerma erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto puolukkaseokseen. Levitä puolukkamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 5 tuntia jääkaapissa. Koristele marengeilla, piparkakuilla ja kultaisilla koristekuulilla juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Triple heart attack christmas cheesecake

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2135kJ
510kcal
1470kJ
351kcal
Rasva 27.08g 18.68g
Hiilihydraatit 42.00g 28.97g
Proteiini 6.78g 4.67g