Flag

Tripple Heart Attack cake, ilman liivatetta

12 - 16 palaa
Keskitasoinen
100 minuuttia
Suosikkiresepti ilman liivatetta! Valloittava juustokakku, jossa yhdistyvät brownie -suklaakakku, juustokakku ja vadelmamousse.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Keksipohja
250 gkaurakeksejä tai muita täysjyväkeksejä
75 gvoita sulatettuna
Browniepohja
150 gtummaa suklaata
100 gvoita
1,5 dltomusokeria
1 kplkananmunaa
1 dlvehnäjauhoja
Juustokakkutäyte
400 gmaustamatonta tuorejuustoa
2 dltomusokeria
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 kplkananmunaa
Vadelmamousse
1 psDr. Oetker Vegegeliä
200 gvadelmia
2,5 dltomusokeria
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
4 dlvispikermaa
Koristelu
100 gtuoreita marjoja

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Vegegeliä
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1

Esivalmistelut

Esikuumenna uuni 180 asteiseksi. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.

2

Keksipohja

Murenna keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja noin 1/2-1 cm korkeudelle reunoja.

3

Browniepohja

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vaahdottaen. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paloittele ja sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaa taikinaan koko ajan voimakkaasti vatkaten. Vaahdota kunnes taikina on ilmavaa. Levitä taikina keksipohjalle tasaisesti.

4

Juustokakkutäyte

Vaahdota tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljatahna tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Vaahdota vielä vähintään minuutin ajan kunnes massa on tasaista ja hyvin ilmavaa. Levitä massa brownie-kerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.

5

Vadelmamousse

Sekoita keskenään Vegegel ja 1 dl vispikermaa . Lisää vadelmat, tomusokeri ja sitruuna-aromi. Kuumenna sekoittaen kunnes seos paksuuntuu ja höyryää. Nosta liedeltä, sekoita ja anna seoksen jäähtyä lähes huoneenlämpöiseksi, ei kuitenkaan niin kauaa, että seos alkaa hyytyä. Vaahdota loput vispikermasta erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto vadelmaseokseen. Levitä vadelmamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Koristele vadelmilla ja mustikoilla ennen tarjoilua.