EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Tripple Heart Attack cake, ilman liivatetta

(0)
1 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Suosikkiresepti ilman liivatetta! Valloittava juustokakku, jossa yhdistyvät brownie -suklaakakku, juustokakku ja vadelmamousse.

12 - 16 palaa

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Tripple Heart Attack cake, ilman liivatetta

Keksipohja:

250 g kaurakeksejä tai muita täysjyväkeksejä
75 g voita sulatettuna

Browniepohja:

150 g tummaa suklaata
100 g voita
1,5 dl tomusokeria
1 kpl kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja

Juustokakkutäyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 kpl kananmunaa

Vadelmamousse:

1 ps Dr. Oetker Vegegeliä
200 g vadelmia
2,5 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
4 dl vispikermaa

Koristelu:

100 g tuoreita marjoja

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Esikuumenna uuni 180 asteiseksi. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.

2

Keksipohja

Murenna keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja noin 1/2-1 cm korkeudelle reunoja.

3

Browniepohja

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vaahdottaen. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paloittele ja sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaa taikinaan koko ajan voimakkaasti vatkaten. Vaahdota kunnes taikina on ilmavaa. Levitä taikina keksipohjalle tasaisesti.

4

Juustokakkutäyte

Vaahdota tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljatahna tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Vaahdota vielä vähintään minuutin ajan kunnes massa on tasaista ja hyvin ilmavaa. Levitä massa brownie-kerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.

5

Vadelmamousse

Sekoita keskenään Vegegel ja 1 dl vispikermaa . Lisää vadelmat, tomusokeri ja sitruuna-aromi. Kuumenna sekoittaen kunnes seos paksuuntuu ja höyryää. Nosta liedeltä, sekoita ja anna seoksen jäähtyä lähes huoneenlämpöiseksi, ei kuitenkaan niin kauaa, että seos alkaa hyytyä. Vaahdota loput vispikermasta erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto vadelmaseokseen. Levitä vadelmamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Koristele vadelmilla ja mustikoilla ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Tripple Heart Attack cake, ilman liivatetta

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2420 kJ
578 kcal
1482 kJ
354 kcal
Rasva 32.87 g 20.16 g
Hiilihydraatit 49.85 g 30.58 g
Proteiini 5.66 g 3.47 g