EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Valkosuklaalla kuorrutetut espresso-mantelikakut

Jos rakastat taatelikakkua, niin pidät taatusti näistä minikakkusista. Niille valutetaan valkosuklaata kuorrutukseksi ja kuin pisteeksi iin päälle ripotellaan juhlavia koristerakeita.

about 6 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Valkosuklaalla kuorrutetut espresso-mantelikakut

Ainekset:

3 dl espressoa
200 g kivettömiä taateleita
2 dl fariinisokeria
200 g voita
2 kpl kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (50 g)
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl kanelia

Koristelu:

100 g valkosuklaata
Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Tee espresso. Hienonna taatelit veitsellä. Laita ne isohkoon kattilaan. Lisää kahvi ja sokeri. Keitä, kunnes taatelit hieman pehmenevät, noin 10 minuuttia. Soseuta seos sauvasekoittimella.

2

Paloittele voi taateleiden joukkoon. Sekoita, kunnes se on sulanut. Anna soseen jäähtyä kädenlämpöiseksi.

3

Vatkaa munat sähkövatkaimella yksitellen taateliseoksen joukkoon.

4

Sekoita jauhot, mantelijauhe, leivinjauhe, sooda, vaniljasokeri ja kaneli keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Lusikoi taikina yhteen isoon tai pienempiin vuokiin. Voit myös tehdä kakut muffinivuokiin.

5

Paista 175-asteisen uunin alatasolla isoa kakkua noin 55 minuuttia tai pieniä noin 20 minuuttia. Tarkista kypsyys paistamisen aikana. Älä paista liikaa, ettei kakkusista tule kuivia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Kumoa hieman jäähtyneenä.

6

Sulata valkosuklaa. Valuta sitä kakkusille esimerkiksi pienen lusikan avulla. Ripottele päälle koristerakeita.

Vinkki: Voit käyttää myös hyvin vahvaa suodatinkahvia.

Reseptin ravintosisältö Valkosuklaalla kuorrutetut espresso-mantelikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3375kJ
806kcal
1474kJ
352kcal
Rasva 39.85g 17.40g
Hiilihydraatit 77.14g 33.68g
Proteiini 10.67g 4.66g