EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
Baking Powder

Vegegel

Vegegel on vegaaninen vaihtoehto liivatteelle. Se on helppokäyttöinen, kasvipohjainen hyytelöimisaine, joka soveltuu monenlaisiin kakkuihin ja jälkiruokiin, kuten juustokakkuun ja pannacottaan.  Vegegelillä voidaan korvata liivate useimmissa käyttökohteissa. Pakkaus sisältää 4 annospussia, joista jokainen vastaa noin kolmea liivatelehteä.
 
Vegegel sisältää kolmea kasviperäistä hyytelöimisainetta. Agar on merilevästä saatava hiilihydraatti, jota on käytetty vuosisatoja hyytelöimisaineena. Johanneksenleipäpuujauhetta saadaan Välimerellä kasvavista johanneksenleipäpuun siemenistä. Jauhetta on käytetty sakeuttamisaineena jo vuosituhansia. Konjak on Kaukoidässä kasvavan yrtin (Amorphophallus konjac) juuresta uutettavaa jauhoa, jota on käytetty perinteisten hyytelöiden valmistamiseen.
 
Käyttöohje:
 
Mittaa 1 dl reseptissä käytettävää nestettä jokaista Vegegel-pussia kohden kattilaan. Lisää Vegegel kattilaan ja kuumenna samalla sekoittaen kunnes neste kirkastuu. Sekoita kuuma seos suoraan hyydytettävään massaan. Jäähtyessään seos hyytyy nopeasti, minkä takia täyte kannattaa kaataa ja tasoittaa nopeasti kakkupohjan päälle tai annosastioihin. 
 
Käytä 1 pss Vegegeliä / 3 dl hyydytettävää nestettä/massaa kovissa hyytelöissä kuten kakuissa ja 1 pss / 5 dl hyydytettävää nestettä/massaa lusikoitavissa hyytelöissä.
 

 

 

Ainekset: Vegegel

Hyytelöimisaineet (agar (E 406), johanneksenleipäpuujauhe (E 410), konjak (E 425)), maltodekstriini.

Allergeenit:

*Tarkasta tuotteen ajantasaiset tiedot pakkauksesta.

Lisätietoja tuotteesta:

Paino: 16g