Flag

Mandalakakku

15 palaa
Keskitasoinen
150 minuuttia
Tämän gluteenittoman ja maidottoman kakun kauniit mandala-kuviot on taiteiltu pastellinvärisillä Dr. Oetker Unicorn- koristelugeeleillä.
Voit halutessasi käyttää tavallisia vehnäjauhoja gluteenittomien sijaan.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
2,5 dlkauramaitoa
2 tlomenaviinietikkaa
1,5 dlsokeria
0,75 dlruokaöljyä
1 tlDr. Oetker Vanilja-aromia
4,5 dlgluteenitonta jauhoseosta
1,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
0,5 tlsuolaa
1 psDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Täyte ja kuorrute
200 gmaidotonta leivontamargariinia
4,5 dltomusokeria
1 tlDr. Oetker Vanilja-aromia
2 dlomenamehua
2 dlappelsiinimarmeladia
Koristelu
1 pktDr. Oetker Unicorn koristelugeeliä
Dr. Oetker Soft Golden Pearls-koristerakeita tai muita Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia
Picture - Dr. Oetker Unicorn koristelugeeliä
1

Pohja

Kuumenna uuni 175 ℃ asteeseen. Vuoraa noin 18 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla.

Sekoita kauramaito, etikka, sokeri, öljy ja vanilja yhteen. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe, sooda ja suola. Lisää jauhoseos nesteeseen ja sekoita tasaiseksi. Kääntele joukkoon suklaahiput ja kaada taikina vuokaan. Paista pohjaa noin 45 minuuttia tai kunnes pohjaan painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Jäähdytä ja leikkaa jäähtyneenä kolmeen osaan.

2

Täyte ja kuorrute

Vatkaa pehmeä margariini kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja jatka vatkaamista muutama minuutti. Mausta vaniljalla.
 
Aseta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle ja kostuta se kevyesti. Levitä päälle kerros appelsiinimarmeladia ja kreemiä. Nosta toinen pohja päälle ja toista sama uudelleen. Kuorruta kakku kreemillä ja laita se kylmään noin 30 minuutiksi.

3

Koristelu

Pursota koristelugeeleillä mandala-kuvioita kakun pintaan. Viimeistele koristerakeilla.