
Mantelinäkkileipä
8 - 10 annosta
Helppo
60 minuuttia
Tämä gluteeniton näkkileipä on helppoa valmistaa. Mantelijauhe on luontaisesti gluteenitonta ja se sisältää runsaasti proteiinia sekä hyviä rasvoja.
Reseptin ainesosat
Mantelinäkkileipä
1 rkl
psylliumia
1 tl
suolaa
2 dl
vettä
Valmistus:
Valmistus :
60 minuuttia
Kiehauta vesi kattilassa. Yhdistä kaikki ohjeen kuivat aineet. Kaada kuuma vesi kuivien aineiden joukkoon ja sekoita huolellisesti.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja tasoittele se kosteilla sormenpäillä ohueksi pyöreäksi tai suorakolmion muotoiseksi levyksi. Viillä taikinan pintaan halutessasi annospalojen muoto. Näin saat napsautettua valmiista näkkileivästä siistit palat.
Paista näkkileipää uunin keskiosassa 180 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes näkkileivän pinta on kevyesti paahtunut.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Sitrusskonssit![]()
30 MinHelppo
Sitrusskonssit
30 MinHelppo
Sitrusskonssit
Aamupalakulho![]()

10 MinHelppo
Aamupalakulho
10 MinHelppo
Aamupalakulho
Tuorepuuro![]()

20 MinHelppo
Tuorepuuro
20 MinHelppo
Tuorepuuro
Puutarhan marjat -letut![]()

40 MinHelppo
Puutarhan marjat -letut
40 MinHelppo
Puutarhan marjat -letut
Letut![]()

30 MinHelppo
Letut
30 MinHelppo
Letut
Marjaisa lettukakku![]()

60 MinHelppo
Marjaisa lettukakku
60 MinHelppo
Marjaisa lettukakku
Belgialaiset vohvelit![]()

20 MinHelppo
Belgialaiset vohvelit
20 MinHelppo
Belgialaiset vohvelit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa