Mantelinäkkileipä
8 - 10 annosta
Helppo
Tämä gluteeniton näkkileipä on helppoa valmistaa. Mantelijauhe on luontaisesti gluteenitonta ja se sisältää runsaasti proteiinia sekä hyviä rasvoja.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Mantelinäkkileipä
3 dl
Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 dl
Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 rkl
psylliumia
1 tl
suolaa
2 dl
vettä
Valmistus :
60 minuuttia
Kiehauta vesi kattilassa. Yhdistä kaikki ohjeen kuivat aineet. Kaada kuuma vesi kuivien aineiden joukkoon ja sekoita huolellisesti.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja tasoittele se kosteilla sormenpäillä ohueksi pyöreäksi tai suorakolmion muotoiseksi levyksi. Viillä taikinan pintaan halutessasi annospalojen muoto. Näin saat napsautettua valmiista näkkileivästä siistit palat.
Paista näkkileipää uunin keskiosassa 180 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes näkkileivän pinta on kevyesti paahtunut.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Proteiiniaamupala![]()

20 MinHelppo
Proteiiniaamupala
20 MinHelppo
Proteiiniaamupala
Pannukakut![]()

20 MinHelppo
Pannukakut
20 MinHelppo
Pannukakut
Banaanileipä![]()

10 MinHelppo
Banaanileipä
10 MinHelppo
Banaanileipä
Viljainen smoothie![]()

20 MinHelppo
Viljainen smoothie
20 MinHelppo
Viljainen smoothie
Letut![]()

30 MinHelppo
Letut
30 MinHelppo
Letut
Marjaisa lettukakku![]()

60 MinHelppo
Marjaisa lettukakku
60 MinHelppo
Marjaisa lettukakku
Pataleipä![]()

60 MinHelppo
Pataleipä
60 MinHelppo
Pataleipä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa