Flag

Vaniljakreemillä täytetty marjatorttu

6 - 10 palaa
Keskitasoinen
120 minuuttia
Hans Välimäen marjatorttu samettisella vaniljakreemillä, kuohkealla mansikkamoussella ja tuoreilla marjoilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupohja
3 kplluomukananmunaa
1 dlsokeria
1 dlvehnäjauhoja
0,5 dlperunajauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 rklvoita sulatettuna
Vaniljakreemi
3 kplluomukananmunan keltuainen
5 dlmaitoa
1 dlsokeria
2,5 rklmaissitärkkelystä
50 gvoita
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 dlvispikermaa
1 psDr. Oetker Cream fix -jauhetta
2 kplDr. Oetker Liivatelehteä
2 rkltomusokeria
Mansikkamousse
1 psDr. Oetker Mansikkakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
Koristeluun
tuoreita marjoja

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
1

Kakkupohja

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita yhteen kuivat aineet. Lisää jauhoseos vähän kerrallaan muna-sokerivaahdon joukkoon ja lopuksi vielä voisula. Kääntele varovasti yhteen. Paista matalassa kakkuvuoassa +175 asteessa noin 25-30 minuuttia. Jäähdytä pohja.

2

Vaniljakreemi

Yhdistä vaniljakreemin ainekset ja keitä kiisseliksi koko ajan samalla vatkaten. Jäähdytä. Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5 minuutin ajan. Sekoita liotetut lehdet tilkkaan kuumaa nestettä. Vatkaa kerma ja yhdistä kerman joukkoon cream fix, tomusokeri ja liivatteet. Yhdistä kiisseli ja kermavaahtoseos ja annostele pohjan päälle. Jos pohja on kuiva, sitä voi kostuttaa hieman esimerkiksi sokeriliemellä.

3

Mansikkamousse

Valmista mansikkamousse pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää mousse vaniljakreemin päälle.

4

Koristelu

Koristele haluamillasi marjoilla ja nauti!