Numero- ja kirjainkakku

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Koristele kakku numeroilla ja kirjaimilla juhlapäivään sopivaksi.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 1 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Numero- ja kirjainkakku

Kakkupohja:

100 g pehmeää voita
2 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
0,6 dl maitoa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl maissijauhoa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Voikreemi:

200 g pehmeää voita
1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
2 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 tl Dr. Oetker Pinkkiä geeliväriä

Kuorrutus ja koristelu:

150 g vadelmia
3,5 dl vispikermaa vaahdotettuna
1 dl seljankukkamehutiivistettä
12 kpl Amaretto-keksejä
Dr. Oetker Strösselimixiä
1 pkt Dr. Oetker Colourful Numbers & Letters -koristekuvioita

Valmistus

Valmistus:

Kakkupohja

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää mukaan kananmunat yksi kerrallaan, voimakkaasti vatkaten. Lisää maito ja vaniljatahna. Siivilöi kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan. Jaa taikina kahteen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm). Paista uunissa 165 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä.

Voikreemi

Vatkaa voita noin 5 minuuttia. Siivilöi joukkoon Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutejauhe ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi muutaman minuutin ajan. Lisää vaniljasokeri ja pinkki geeliväri. Sekoita.

Kuorrutus ja koristelu

Soseuta vadelmat ja sekoita kaksi kolmasosaa kermavaahdosta vadelmien joukkoon. Siirrä loput kermavaahdosta jääkaappiin. Kostuta Amarettokeksit seljankukkamehussa. Laita ensimmäinen kakkupohja tarjoilulautaselle ja jätä sen ympärille irtopohjavuoan reunat. Levitä kostutetut keksit ensimmäisen kakkupohjan päälle ja täytä pohja vadelmakermalla. Aseta päälle toinen kakkupohja. Anna jähmettyä jääkaapissa 15 minuuttia. 

Ota kakku pois jääkaapista ja poista reuna kakun ympäriltä. Kuorruta kakku voikreemillä ja tasoita pinta kakkulastalla. Laita loput kermavaahdosta pursotinpussiin, jossa on pyöreä tylla. Pursota kerma kakun päälle. Koristele strösseleillä sekä värikkäillä numeroilla ja kirjaimilla.

Reseptin ravintosisältö Numero- ja kirjainkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3232 kJ
772 kcal
1633 kJ
390 kcal
Rasva 45.68 g 23.07 g
Hiilihydraatit 77.65 g 39.22 g
Proteiini 5.27 g 2.66 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei