EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Numero- ja kirjainkakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Koristele kakku numeroilla ja kirjaimilla juhlapäivään sopivaksi.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 1 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Numero- ja kirjainkakku

Kakkupohja:

100 g pehmeää voita
2 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
0,6 dl maitoa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl maissijauhoa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Voikreemi:

200 g pehmeää voita
1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
2 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 tl Dr. Oetker Pinkkiä geeliväriä

Kuorrutus ja koristelu:

150 g vadelmia
3,5 dl vispikermaa vaahdotettuna
1 dl seljankukkamehutiivistettä
12 kpl Amaretto-keksejä
Dr. Oetker Strösselimixiä
1 pkt Dr. Oetker Colourful Numbers & Letters -koristekuvioita

Valmistus

Valmistus:

Kakkupohja

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää mukaan kananmunat yksi kerrallaan, voimakkaasti vatkaten. Lisää maito ja vaniljatahna. Siivilöi kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan. Jaa taikina kahteen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm). Paista uunissa 165 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä.

Voikreemi

Vatkaa voita noin 5 minuuttia. Siivilöi joukkoon Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutejauhe ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi muutaman minuutin ajan. Lisää vaniljasokeri ja pinkki geeliväri. Sekoita.

Kuorrutus ja koristelu

Soseuta vadelmat ja sekoita kaksi kolmasosaa kermavaahdosta vadelmien joukkoon. Siirrä loput kermavaahdosta jääkaappiin. Kostuta Amarettokeksit seljankukkamehussa. Laita ensimmäinen kakkupohja tarjoilulautaselle ja jätä sen ympärille irtopohjavuoan reunat. Levitä kostutetut keksit ensimmäisen kakkupohjan päälle ja täytä pohja vadelmakermalla. Aseta päälle toinen kakkupohja. Anna jähmettyä jääkaapissa 15 minuuttia. 

Ota kakku pois jääkaapista ja poista reuna kakun ympäriltä. Kuorruta kakku voikreemillä ja tasoita pinta kakkulastalla. Laita loput kermavaahdosta pursotinpussiin, jossa on pyöreä tylla. Pursota kerma kakun päälle. Koristele strösseleillä sekä värikkäillä numeroilla ja kirjaimilla.

Reseptin ravintosisältö Numero- ja kirjainkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3232 kJ
772 kcal
1633 kJ
390 kcal
Rasva 45.68 g 23.07 g
Hiilihydraatit 77.65 g 39.22 g
Proteiini 5.27 g 2.66 g