EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaakakku

Mehevä ja täyteläinen suklaakakku on klassikko niin kakkupöydässä kuin jälkiruokanakin.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaakakku

Suklaataikina:

225 g voita
2,5 dl sokeria
4 kpl kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta

Kostutus:

2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl maitoa

Täyte:

1 dl vispikermaa
1 dl maustamatonta tuorejuustoa
1 dl vadelmia soseutettuna
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
sokeria oman maun mukaan

Kuorrutus ja koristelu:

2 dl vispikermaa
200 g tummaa suklaata
0,5 dl tomusokeria
100 g vadelmia tai muita tuoreita marjoja
1 kpl Dr. Oetker Cupcake Minipearls koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Sulata voi. Sekoita sokeri ja kananmunat tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää joukkoon voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Paista uunissa.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 30 Minutes

2

Halkaise jäähtynyt kakku kahteen kerrokseen. Kostuta kakku vaniljamaidolla. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään tuorejuusto ja marjat. Lisää kermavaahto. Mausta vaniljasokerilla sekä maun mukaan sokerilla. Täytä kakku ja anna sen vetäytyä jääkaapissa. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä sitä. Paloittele sekaan suklaa ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä hieman ja siivilöi mukaan tomusokeri koko ajan sekoittaen. Kuorruta kakku lastaa apuna käyttäen. Koristele kauden marjoilla ja koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Suklaakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2399kJ
573kcal
1620kJ
387kcal
Rasva 31.35g 21.18g
Hiilihydraatit 40.02g 27.04g
Proteiini 5.64g 3.81g