Flag
Joulun taikaa – herkullisia reseptejä Dr. Oetkerilta

Joulu on makujen, tuoksujen ja yhdessäolon juhlaa. Dr. Oetkerin joulureseptit kokoavat yhteen talven rakastetuimmat klassikot ja uudet ideat: näyttävät joulukakut, rapeat joulukeksit, mehevät joulupiirakat ja tyylikkäät joulun jälkiruoat. Olitpa suunnittelemassa pitkää illallista tai rentoa kahvihetkeä, löydät täältä selkeät ohjeet, varmat raaka-ainevinkit ja kauniit esillepanoideat, joiden avulla joululeivonta sujuu rennosti ja lopputulos maistuu koko perheelle.

Joulutuotteet

Sokerikuorrutteet

joulutuotteet

Joulun siroteltavat koristeet

Joulutuotteet

Muita tuotteita joululeivontaan

Joulukakkuja
Joulupiparit ja muut leivonnaiset
Joulumakeiset
Joulun jälkiruoat
Lemmikkien jouluherkut
Picture - banner 2 image

Piparkakkutalo

Joulun odotukseen kuuluu piparkakkutalon rakentaminen. Tee taikina itse, tulosta kaavat ja aloita rakennustyö. Kaiken tarvittavan löydät tältä sivulta!

Picture - banner 2 image

Piparkakkutalo

Joulun odotukseen kuuluu piparkakkutalon rakentaminen. Tee taikina itse, tulosta kaavat ja aloita rakennustyö. Kaiken tarvittavan löydät tältä sivulta!

Piparkakkutalo
Piparkakkutalo
Picture - banner 2 image

Joulumausteet

Piparkakkumausteet kuuluuvat ehdottomasti joulun suosituimpiin mausteisiin, sillä ne sisältävät kaikki kauden ihanimmat maut ja tuoksut.

Picture - banner 2 image
Joulumausteet

Piparkakkumausteet kuuluuvat ehdottomasti joulun suosituimpiin mausteisiin, sillä ne sisältävät kaikki kauden ihanimmat maut ja tuoksut.

Lue lisää
Lue lisää

Joululeivonta, joka onnistuu – laadusta ja rauhasta se alkaa

Onnistunut joululeivonta syntyy laadukkaista raaka-aineista ja hyvästä rytmistä. Valitse oikean rasvapitoisuuden voi, tuoreet munat ja riittävän kaakaopitoinen suklaa, jotta rakenne pysyy mehevänä ja maku syvänä. Mausteet – kaneli, kardemumma, neilikka ja ripaus vaniljaa – luovat pohjan, jota voit raikastaa sitruksella tai metsämarjoilla. Kun varaat kohotuksille ja jäähdytyksille riittävästi aikaa, saat kakkujen kerroksista tasaiset, keksien reunoista terävät ja joulupiirakoiden pohjista rapeat. Kun ohjeet ovat selkeät ja työskentelytila järjestyksessä, itse tekeminen pysyy rauhallisena ja juhla alkaa jo keittiössä.

Viimeistele maku ja tunnelma – esillepano tekee joulusta juhlan

Joulun jälkiruoissa ja leivonnaisissa tärkeää on myös visuaalisuus. Ripaus tomusokeria, marjakerros tai mantelirouhe voi tehdä arkisesta reseptistä juhlavan. Monet joulun jälkiruoat ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä, joten voit valmistella ne etukäteen ja keskittyä aattona yhdessäoloon. Tarjoile kakut ja piirakat huoneenlämpöisinä, jotta aromit avautuvat. Pakkaa osa herkuista lahjarasioihin – itse tehdyt joululeivonnaiset ovat lämmin tapa ilahduttaa läheisiä ja ne tekevät suomalaisesta joulupöydästä persoonallisen.