Flag
Juhlat ja tapahtumat
Lastenjuhlat

Lastenjuhlat järjestetään usein päivänsankarin valitseman teeman ympärille. Lastenjuhlien tarjoilut muodostuvat useimmiten täytekakusta, pikkuleivistä ja muista leivonnaisista. Jäätelöstä Jälkiruokakastikkeista ja erilaisista koristerakeista kokoat helposti upean jäätelöbaarin juhliin.

Pientä suolaista tarjottavaa saa helposti minipizzoista.

Pastellin sävyjä

Lastenjuhlat ovat pienten omat kekkerit johon myös tarjoilut suunnitellaan lasten toiveiden mukaisesti. Lastenjuhliin on ihana valita joku teema ja suunnitella niin tarjoilu kuin koristelu teeman mukaan.

Kokosimme tällä sivulle suosituimmat reseptit lastenjuhliin eri teemojen mukaisesti!

Supersankariteema
Kaikissa sateenkaaren väreissä

Sateenkaarikakun leipominen vaatii hieman aikaa, mutta lopputulos on kaiken vaivan arvoinen. Kirkkaat sateenkaaren väriset leivonnaiset lumoavat raikkaudellaan ja tekevät juhlapöydästä iloisen värisen.


Let's all unite!

Jalkapallo teemaiset synttärit on pikkufutarin unelma! Vihreän nurmen saa tehtyä kakkuihin vaikka sokerimassasta  tai käyttämällä valmista Football kittiä jonka on nurmikko tehdään vihreistä strösseleistä. Football kitt -koristelupakkauksessa on sokeriset jalkapallot valmiiksi mukana.

Jos jonkinlaista kulkijaa

Lastenjuhliin voi valita teemaksi myös minkä tahansa hellyttävän tai jopa vähän pelottavan eläimen. Alle olemme koonneet reseptejä, joissa on aiheina jos jonkinlaista kulkijaa.