Kultainen Joulu

Joulun aikaan on ihana puuhastella keittiössä, suunnitella tarjoiluja ja valmistaa kauniita herkkuja yllätykseksi perheelle ja ystäville. Tänä vuonna joulu saa olla runsas ja näyttävä, ja ripaus kimallusta kuuluu asiaan myös leivonnaisissa. Tältä sivulta löydät uusia reseptejä juhlapöytään, herkullisia ideoita joulupakettiin käärittäviksi ja inspiroivia koristeluideoita loppuvuoden kauneimpiin leivonnaisiin. Dr. Oetker -tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen ja koristeluissa rajana on vain oma luovuutesi.

Dr. Oetker uutuustuotteet täydentävät joulun koristeluvalikoimaa. Punainen sokerikuorrute sekä Kultainen koristelugeeli ja Hopeinen koristelugeeli sopivat kaikki erinomaisesti pipareiden ja piparitalojen koristeluun. Dr. Oetker Leivinjauhe, Vaniljasokeri ja Vanilliinisokerit ovat uusissa, edullisissa, isommissa pakkauksissa.

Kaikkein helpoimmin järjestät joulun vieraille upeat leivonnaistarjoulut My Sweet Deli –pakastekakuilla. Raspberry Mascarpone –kakku on kauniin joulunpunainen ja Chocolate Mousse –kakku herkullisen suklainen ja näyttävä kakku.

Joulun kakkuja

Pikkujouluihin, tuliaisiksi, lahjaksi - ja tietenkin joulupöytään!